Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالرضا گلپایگانی با اشاره به اقدامات و توافقات شهرداری تهران برای خروج پادگان ها از پایتخت اظهار کرد: از زمان تصویب طرح جامع ساماندهی تهران (اتک) در سال ٧٢ بحث انتقال پادگان ها به خارج از شهر مطرح و مقرر شد یک سری از پادگان ها به خارج از شهر منتقل شوند که تعدادی هم انتقال پیدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طرح جامع سال ۱۳۸۶، روی بعضی از این پادگان ها کاربری هم گذاشتند که کمی کار را پیچیده و مشکل کرد.

وی در توضیح این مسئله ادامه داد: وقتی تنها بحث پادگان مطرح بود برای انتقال آن ها یک قانون مشخص وجود داشت که تعیین تکلیف کرده چگونه پادگان تملک شود و اگر قرار است دستگاهی مانند شهرداری فضا را بخرد ملک معوضی که در خارج از شهر در اختیار می گذارد چه ویژگی هایی باید داشته باشد. اما زمانی که کاربری تعریف کردند، شرایط عوض و حق و حقوق ایجاد می شود.

معاون شهردار تهران در ادامه به موضوع پادگان ۰۶ پرداخت و عنوان کرد: در دوره پیشین در مورد این پادگان توافقاتی در شهرداری صورت گرفت مبنی بر اینکه یک میلیون و ۶٠٠ هزار متر مربع بنا داده شود؛ این میزان شاید به اندازه جمعیت یک شهر ۶٠ هزار نفری باشد که حجم انبوهی از ترافیک را به همراه دارد.

  گلپایگانی با بیان اینکه با اجرای این توافق، پادگان ها نه تنها به ارتقای کیفیت زندگی کمک نمی کردند بلکه به ضد خود در این شرایط تبدیل می شدند، ادامه داد: این توافق آن زمان به کمیسیون ماده ۵ رفت و به یک میلیون و ٢٠٠ هزار متر مربع کاهش پیدا کرد، بعد از آن به شورای عالی معماری و شهرسازی رفت و در آن جا در مورد ۴ محور بحث شد.   

وی گفت: توجه به موضوعات تاریخی، طبیعی، ترافیک، حمل و نقل و کاهش بارگذاری در این شورا مورد تاکید قرار گرفت؛ در آن جا هم روی یک میلیون متر مربع توافق شد، منوط بر اینکه این پارامترها رعایت شود.   

معاون شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توافقات اخیر مدیریت شهری با ارتش عنوان کرد: در ماه های گذشته بحث مفصلی را با ارتش آغاز کردیم، خوشبختانه رویکرد امرای عالی رتبه ارتش و مقامات وزارت دفاع در این زمینه با شهرداری تهران همسو است. علی رغم اینکه ارتش با زمین های خود می تواند بخشی از کمبودهای خود را تامین کند و میراثی است که به این ارگان رسیده است، تمایل دارد فضای پادگان ۰۶ را به تهران هدیه دهد و شهرداری تهران آن را تجهیز کند.   

گلپایگانی تصریح کرد: در طرحی که پیشتر تهیه شده بود نسبت سطح اشغال، ۳۰ به ۷۰ بود اما این نسبت تفکیک شده نبود؛ یعنی با وجود اینکه ٣٠ درصد سطح اشغال تعریف شده بود، ٧٠ درصد باقی مانده عملا حیاط آن ٣٠ درصد محسوب می شد. ما خواستیم در این خصوص تجدید نظر شود و ٧٠ درصد شهرداری کاملا مجزا و بناهایی که در آن وجود دارد، کاملا حفظ شود و بارگذاری ترافیکی بالایی تعریف نشود.  

وی با تاکید براینکه پادگان ۰۶ هویت تاریخی دارد و به بخشی از خاطره جمعی مردم این کشور تبدیل شده است چرا که چند نسل از مردم ایران در این مکان دوران سربازی خود را گذراندند، گفت: براساس آخرین توافقات با ارتش، میزان بارگذاری به شدت کم شده است؛ امیدوارم در آینده نزدیک در خیابان پاسداران پارک ٣۵ هکتاری که تقریبا به اندازه پارک ملت است را به مردم تهران هدیه کنیم.   

معاون شهردار تهران تاکید کرد: در حال حاضر، توافق نهایی میان شهرداری و ارتش صورت گرفته، اما اجرای آن موکول به مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی است. ما نامه شهردار تهران در این مورد را برای رییس شورای عالی شهرسازی و معماری ارسال کردیم و امیدواریم در آن جا تصویب شود.  

گلپایگانی در پایان در پاسخ به این سوال که واگذاری بخشی از پادگان ۰۶ به شهرداری برای تبدیل به پارک چه زمانی اتفاق می افتد، تصریح کرد: دوست داشتیم به مناسبت عید غدیر این هدیه را به مردم تهران دهیم که میسر نشد، اما در آینده نزدیک شاهد این اتفاق خواهیم بود.   

کد خبر 4689230 نورا حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: عبدالرضا گلپایگانی پادگان 06 شهرداری تهران شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش شورای شهر تهران قوه قضاییه سازمان حج و زیارت سید جواد حسینی دستگیری سارق حج تمتع 98 پلیس راهور سازمان تامین اجتماعی عید سعید قربان ازدواج بنیاد شهید و امور ایثارگران روز خبرنگار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۷۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان و خانواده ؛ دلیل لغو چه بود؟

به گزارش همشهری آنلاین، تفاهم‌نامه فی‌مابین رئیس دانشگاه تهران و معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور در ۳۰ خردادماه ۱۴۰۱ منعقد شده بود.

حمایت از برنامه‌ها و طرح‌های دانشگاه در جهت اهداف و راهبردهای سیاست‌های کلی نظام در حوزه زن و خانواده، همکاری و مشارکت در زمینه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های طرفین و مشارکت در راه‌اندازی دانشکده علوم خانواده از جمله اهداف و محورهای همکاری مشترک در این تفاهم‌نامه بود.

فاطمه یزدیان رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران در نامه اعلام لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران و معاونت امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور، از عدم ایفای تعهدات معاونت امور زنان و خانواده به عنوان دلیل خاتمه دادن به این تفاهم‌نامه ۳ ساله نام برده است.

کد خبر 850328 منبع: مهر برچسب‌ها دانشگاه تهران دانشگاه - دانشجو معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری خبر مهم

دیگر خبرها

  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان رئیس‌جمهور
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان و خانواده ؛ دلیل لغو چه بود؟
  • کشت ۶۰۰ هزار بوته نشاء گل فصلی در محل گلخانه شهرداری
  • انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر برای توسعه همکاری‌ها
  • تلاش می‌کنیم کرمان در سال ۱۴۰۳ به قرارگاه آبادانی تبدیل شود
  • پیش‌بینی بودجه تملک فضای سبز برای سال جاری در منطقه ۲
  • انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»
  • (ویدیو) تعبیر خواب شهرداری زاکانی برای پارک‌های تهران
  • ایمن‌سازی درختان خطرآفرین در اصفهان
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضای منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم